След среща продължила над 3 часа за бъдещето на Левски нещата около клуба все още нямат ясно очертани решения. Събитието се превърна по-скоро в говорилня и "сините" фенове по-скоро изплакаха болката си от насъбраното през годините. 

"Загубата на Левски в настоящия момент намалява спрямо 2014 година. В последните 3 години Левски е изгубил 11,3 милиона лева. През 2014 година Левски е увеличил капитала, но с цената на заем. В последните 3 години Левски си е кулип активи и загуба. 26,2 милиона лева са дълговете, с парите от заемите са финансирани активите и загубата. Всеки клуб има задължения", коментира изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов.

"Акциите са в клуба и те са собственост на Спас Русев", допълни той, отговаряйки на въпрос на фен.

"Месечните разходи на Левски са около 1 милион, за година разходите са 12,3 милиона лева. Тази година приходите на клуба са 11,3 милиона лева.  Клубът е обезпечен до края на настоящия сезон. Футболът е бизнес. Платихме глобата на Левски от 2014 година в европейските клубни турнири, която беше 200 000", отговори на въпрос за приходите и разходите в клуба изпълнителния директор Иванов. Той обеща, че утре на сайта ще бъде публикуван финансовия отчет на клуба.

Двамата изпълнителни директори на Левски коментираха, че след всеки Управителен съвет човек от него е давал информация в публичното пространство, коментира Иванова.

"Зад цифрите стоят ясни неща. Лицензът на Левски висеше на косъм. Шест години съм наблюдавала процеси, с които не съм била винаги съгласна. През Левски са преминали 57 футболисти, успяхме да създадем правила за привличане на футболисти. Футболистите на Левски вече имат досие", коментира другият изпълнителен директор на клуба Диана Иванова.

Тя се обърна към феновете, че трябва да има основа, на която да се стъпи.

Част от феновете нападнаха вербално изправилите се пред тях шефове на "синия" клуб.

"През годините собствениците на Левски са искали да имат състав, който да играе и да печели, а това се постига със сериозни средства", коментира още Иванов.

"За глоби Левски са платили 153 000 лева. Отварянето на стадиона за един мач е около 50 000 лева, средния приход на мач е 26 000 лева", допълни той.

"На всеки три месеца ще има отчет за получените средства от пакетите закупени от феновете с VIVACOM", каза Диана Иванова, отговаряйки на въпрос от фен на "сините". 

В един момент от срещата феновете започнаха да пеят песни за Левски. 

Диана Иванова се обърна към феновете, че те са на срещата заради Левски и това трябва да ги обединява, а гневни фенове се обърнаха към нея с куп викове.

"Клубът се грижи за 600 деца, имаме стадион, имаме треньори, за мен в тази ситуация това е най-важният приоритет", коментира още Иванов. Той коментира, че е на срещата, за да защити клуба.

"Ако аз се скрия нещата може да се срутят", коментира още изпълнителния директор на "сините".

"Клубът и феновете трябва да са заедно, това е най-важната цел, разходите ни са такива, че дори стадионът да е пълен няма да е на печалба. Втората цел е инвестирането в ДЮШ. Има подписан договор от 1 юли управлението на цялата школа ще е по модерни условия. Развитието на материалната база ще е приоритет, искаме да имаме още и по-добри условия, за да може родителите да водят децата си в Левски. Целта е да не се правят грешки от финансово естество", каза още финансовият директор на "сините". 

"Хората трябва да седнат на една маса и да се вземе решение", заяви в края на срещата Красимир Иванов.

"Даниел Боримиров продължава да е спортен директор на клуба. Трябва да направим най-доброто за клуба", каза още финансовият директор на Левски.

В края на срещата Красимир Иванов завърши с думи на Георги Аспарухов.