Левски остана без победа през 2019 година на своя „Георги Аспарухов" и след 31-ия кръг на Първата шестица в Първа лига. „Сините“ отстъпиха с 1:2 на Берое.

Това поражение обаче се оказа пагубно за наставника на Левски Георги Дерменджиев, който загуби поста си два дни по-късно.

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев пък обясни, че мачът със заралии е наклонил везните, за да се стигне до раздялата. Така в оставащите мачове до края на сезона Георги Тодоров ще води Левски.

Иначе Левски поведе на Герена срещу старозагорци с гол на Слави Костов в 49-ата минута. Преди това Паулиньо нацели греда.

Карлос Охене зададе тон за обрата на гостите в 54-ата минута, а Педро Еуженио донесе успеха за Берое в 77-ата минута.

Левски остава в трети в класирането с 59 пункта. Междувременно Берое събра 50 точки и се изравни с Ботев Пд като актив. Момчетата на Александър Томаш обаче остават пети, зад пловдивчани заради по-слаби показатели.

Кои бяха ключовите моменти в мача и как старозагорци спечелиха на Герена, както и всичко най-любопитно около треньорската рокада при „сините“, бяха разгледаните теми в предаването на DIEMA SPORT – „Обзорът на кръга в Първа лига“. Всичко може да видите в прикаченото видео!