Ръководството на Левски все още не е направило конкретно предложение за подновяване на изтичащия договор на Васил Панайотов.

27-годишният халф, който е юноша на "сините", беше един от малкото българи в титулярния състав през есента, като записа официални 23 мача с 3 гола и 1 асистенция. 

Панайотов е един от най-нископлатените играчи на "Герена" със заплата в пъти по-малка от възнаграждението на представящия се повече от колебливо в средата на терена испанец Жорди Гомес. 

Полузащитникът от Гоце Делчев, който се отличава със своята работоспособност и себераздаване, отклони две оферти от чуждестранни отбори през зимата, за да остане лоялен към родния си клуб и да изчака предложението за нов договор, което ръководството индикира, че ще направи. 
Старши треньорът Делио Роси държи Панайотов да остане, а след завръщането на отбора от лагера в Малта на 6 февруари от управата на "Герена" обявиха, че са разговаряли с футболистите с изтичащи контракти и очакват новите споразумения с тях да бъдат финализирани до дни. На този етап, обаче, развитие по този въпрос няма.

Другите двама играчи с контракти до края на сезона, които могат да станат свободни агенти през лятото, са Божидар Митрев и Роман Прохазка./БТА