Футболистът на Левски Васил Панайотов коментира победата с 2:1 над Гзира Юнайтед в последната контролна среща на “сините” от лагера в Малта. Също така той заяви, че е доволен от подготовката, която са провели футболистите под ръководството на Делио Роси.

Левски завърши лагера в Малта с победа, нов блести за "сините"

“Мисля, че тази контрола влязохме малко по-свежи. На моменти показахме добри неща, но тепърва ще трябва да демонстрираме какво сме правили един месец в Малта. Предстоят важните мачове. Вече сме в такъв процес на работа, в който наблягаме на тактика и бързина. Много работихме, но не трябва да говорим, а да покажем на какво сме способни на терена”, каза Панайотов.

“Направихме една добра подготовка. Що се отнася до разултатите, не мисля, че сме доволни, но пък свършихме друга полезна работа, която ще покажем в първенството. Има две седмици до първия мач, но колкото по-бързо свикнем един с друг, по-добре за нас. Важно е да побеждаваме, с кого си партнирам не е важно”, допълни той.

Риека с оферта към играч на Левски

Относно слуховете за интерес от страна на хърватския Риека, Панайотов сподели: Мога да кажа само, че съм футболист на Левски в момента.”