Ексцентричният собственик на Локомтоив Пловдив Христо Крушарски и неговия съветник в клуба Чавдар Цветков приеха поканата на боса на Славия Венцеслав Стефанов да ръководят следващия мач между двата тима.

Крушарски и Цветков се появиха на стадиона в „Овча купел” в съдийски екипи и пожелаха да говорят пред камерата на DIEMA SPORT.

Разбира се, става дума за закачка между собствениците на Локо Пловдив и Славия. Крушарски дори се пошегува, че ще покаже жълт картон на Стефанов, а ако продължи с провиненията дори ще го изгони.

„Само вие ли не сте разбрали какъв е поводът? Имаме покана специално за този мач ние с Цветков да свирим мача.  Той ше бяга от двете страни, аз ще бъда само в центъра”, сподели Крушарски.

„Каква умисъл да има, бе хора? Дайте да се веселим. Сега като се кача горе ще му покажа жълт картон, а ако продължава да ми говори така, ще му вдигна и червен. Всичко е въпрос на отношение. Съдиите да си свирят дорбе мачовете, ние да се веселим. Всичко е в интерес на играта. Не става дума само да дрънкаме празни чинии”, просължи босът на „смърфовете”.

Крушарски коментира и предстоящия финал за Купата на България, който ще противопостави неговия тим на градския съперник Ботев.

Затова съм облякъл съдийската униформа, за да се готвя за финала. Как няма да съм доволен? За четири години весе пак успях да псотигна нещо в Пловдив и то не е малко.  Сега като ги напомпам здраво, ще видиш какво ще стане на финала. Само да не спукаме гумата. По български „напомпване” значи две неща – или помпане с помпа или финансово. Във всеки мач играем за победи. Имаме много юноши, футболисти, резерви, които не показват лоша игра. Трябва да имаме търпение, без търпение нищо не става. Ако мислим, че всичко става с магическа пръчка няма как да стане”, сподели още Христо Крушарски.

Вижте любопитно видео!