Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски обяви, че може да заведе отбора на лагер в Аржентина по време на зимната подготовка. Той често посещава южноамериканската страна и е решил да го заведе там през януари и февруари, за да участва в силни контроли с местните грандове.

"Аз заминавам за Аржентина и един месец ще бъда там. Мои приятели ми подхвърлиха идеята да отидем в Аржентина на лагер през зимата, там през януари-февруари се провеждат най-големите турнири. Там ще се мерят сили с грандовете на Южна Америка, а и ще направят хубава подготовка", сподели Крушарски пред DIEMA SPORT.

Той сподели и какво е усещането му по време на празненствата за 90-годишнината на "железничарите". Според него, това трябва да е само началото на пътя за клуба и да предстоят още много такива години.

"За мен лично това е една година от 90-те в Локомотив и това ще е голям празник. Оттук-нататък Локомтив трябва да върви с пълна пара. Човек трябва да има някаква цел, ако няма, за какво му е този живот. Розово не може да е бъдещето, винаги има спирала. Но трябва да сме последователни и мисля, че в скоро време ще намерим това, което търсим", сподели Крушарски.