Новото попълнение на Левски Станислав Костов заяви, че е щастлив от първото си попадение с фланелката на “сините”, но си пожела повече голове в официалните мачове. Нападателят вкара втория гол за Левски в контролата срещу Флориана, завършила 2:2.

Полупрофесионалисти изкопчиха равен от Левски

“Чувствам се малко изморен. Имаме по-тежки тренировки. Все пак това е контрола, не са важни головете, но се радвам, че вкарах. Щастлив съм. Надявам се в официалните мачове също да вкарвам”, каза Костов.

“Колективът е добър. Момчетата доста добре ме приеха. Тренираме и се готвим за първенството. Мисля, че съм готов да играя в Левки. Ще видим на терена. Там всичко се вижда. Каквото покажа на терена, това ще е”, допълни той.

“Надявам се да няма закачки от феновете. Ако играя добре, давам сърцето си и душата си за Левски, мисля, че няма да има проблем”, каза още Костов.

“Вършим добра работа. Тренираме доста, играем мога да кажа добре. Всичко е нормално. В лагерите е трудно за футболистите. Има умора, вижда се на терена. Надявам се до първия мач всичко да е наред”, коментира нападателят на “сините”.