Треньорът Витоша Бистрица Костадин Ангелов заяви, че тимът му ще опита да измъкне поне точка от двубоя срещу ЦСКА от шестия кръг на Първа лига. Срещата е в събота от 21:00 часа и можете да я проследите на живо по DIEMA SPORT, GONG PLAY, GONG.BG и на честотите на Дарик радио.

Защитник отпадна от групата на ЦСКА за мача с Витоша

До момента “тигрите” нямат записана нито една победа на сметката си. Балансът им е 1 равенство и 4 загуби. Витоша е на последното място в класирането с актив от само 1 точка.

“Ще се опитаме да измъкнем нещо от двубоя срещу ЦСКА, както винаги досега. За нас това е страхотен опит и може би ситуацията, която ни срещна още в началото на сезона с всички големи отбори, ще бъде само в наша полза”, каза наставникът на “тигрите”.

Стамен Белчев: Няма място за подценяване

“Не мисля, че трябва да се отклоняваме от пътя си в името на мимолетния успех. Мисля, че когато държиш пътя си и следваш дадена цел, успехите в крайна сметка ще дойдат. Ясно е, че всяко начало е трудно. Имаме философия, изградена за целия клуб. Най-важното нещо е, че за да успеем трябва да действаме като едно семейство. Винаги ще бъдем малък клуб. Трябва да се отличаваме с отношенията помежду ни, както и отношенията към децата. Трябва да ги обгрижваме, за да запазим шансовете си да оцелеем. Другият път, който следваме в тактически аспект е да играем доминантен футбол, защото това би ни отличило от повечето клубове в България”, допълни Ангелов.

“Конкуренцията не ни пречи да се опитваме да играем доминантен футбол. Дали излизаме срещу Пирин и Верея, Левски и ЦСКА, всички тези отбори са фаворити срещу нас. Бих се отказал от всеки футболист, който рита добре топката, но е гадняр”, призна той.

ЦСКА пусна билетите за мача с Витоша

“Мачът срещу ЦСКА ще бъде доста труден, така че трябва да намерим баланса. Ясно е, че не можем да излезем и да пресираме цял мач, това граничи с някакъв вид лудост от наша страна. Дори да звучи арогантно, ние опитваме да се надиграваме с всички отбори и дори успяваме да го правим. Нашият основен проблем е, че допускаме много евтини попадения”, разкри още Ангелов.

“В края на първенството виждам Витоша в Първа лига. Нямам съмнения в това”, завърши Ангелов.