"Самото стъпване на стадион "Българска армия" и да участваш в мач срещу ЦСКА смятам, че за всеки футболист и отбор трябва да носи положително настроение. Това е един от най-добрите отбори. Отбор с традиции и успехи. Нормално е да опитаме да се надиграваме и да опитаме да спечелим точки", сподели помощник треньорът на Берое Константин Мирчев преди сблъсъка с ЦСКА от 20-ия кръг на Първа лига в неделя от 17 часа.

"В добра спортна форма са. Победиха наскоро Лудогорец, който още е на първо място. Какво по-хубаво да си сверим часовниците?", каза още Косьо Мирчев и продължи:

"Ние наистина имаме над 20-годишно приятелство, но когато работим разграничаваме приятелството от работата. Томаш е супер амбициозен човек, живее с играта и опитва да се усъвършенства. Това ни тласка нагоре. Ние работим все едно цял живот ще работим тук, като сме наясно, че всеки ден може да ни е последен."

"Ние сме задружни, сплотени. Смятам, че за момента си изпълняваме задълженията. Много съм попил от един човек, който не е мужду нас - Енрико Катуци. Нямаше футболист в ЦСКА, който да не изпитва уважение към него", разкри Константин Мирчев.