Бразилският краен бранител на ЦСКА Жеферсон разкри, че вече е преодолял абсолютно всички проблеми с травмата, заради която не е записал все още официален мач за отбора през 2019 г. Той се върна с болки в крака от лагера в Испания, след което замина за родината си да се лекува. 

Той вече е в София, тренира на пълни обороти и призна пред изданието в Бразилия LANCE!, че няма търпение отново да се появи на терена и да помогне на тима си. Надеждите му са да се появи в игра още на мача с Черно море този уикенд. 

"Много съм щастлив, че пак мога да играя. Това беше втората ми контузия от началото на сезона, а няма футболист, който да се радва, че е в лазарета и не може да помогне на съотборниците си. За щастие, възстанових се напълно и съм готов за игра."

"Няма болка, няма неразположение, у мен има само желание да помагам на тима си. Статистиката показва, че с мен в състава отборът се представя много по-добре и това е само едно гориво за желанието ми да съм на върха на способностите си", заяви Жеферсон.