Старши треньорът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов подходи много философски след поражението с 1:2 от Дунав Русев в първия пролетен мач на своя отбор.

Дунав се погрижи живецът на Витоша да остане под нулата

Той сподели, че е горд от представянето на своите футболисти и е убеден, че късметът ще се обърне и ще бъде в помощ на "бистришките тигри", когато им е най-необходим.

"Това си го говорим след всеки мач, въпреки всичко искам да кажа, че има някакъв баланс в природата. Този късмет, който постоянно ни се изплъзва, ще дойде в момента, в който най-много ни е нужен. Втори мач губим незаслужено от Дунав. Не се знае, може пък да бием Дунав на баража."

Относно головете на съперника, специалистът коментира: "Статични положения, знаехме, че съперникът има добри изпълнители. По-скоро и двете ситуации са майсторство на изпълнителя. Можехме поне да не загубим мача. Особрено второто полувреме, мисля, че тотално доминирахме. Най-важното като извод е играчите да не падат духом. Горд съм от тяхното представяне и знам, че ще дойдат моментите, в които няма да си говорим, че сме играли добре, а сме губили. Предпочитам да играем добре и да губим, защото това ще се обърне."

"Много е лесно за хора на моята позиция да се оправдаят, не искам да се оправдавам, напротив, за мен е чест да бъда в този клуб. Виждам как всеки играч се развива пред очите ми. Това прави един треньор горд."

"Показахме по-добро лице от доста мачове през първия полусезон. Днес не бяхме страхливи, бяхме смели. Имахме по-добър контрол от противника, липсва този последен завършек.