"Да, наистина много важен успех да нас. В нашия тим имаше много напрежение. Не играхме добре, но важното е, че спечелихме. Витоша се представи добре, за което ги поздравявам. Не ми хареса организацията на атаките. Имаше напрежение, не играхме освободено. Просто ни липсваше и самочувствие в този мач заради важността на трите точки", коментира старши треньорът на Дунав Малин Орачев след победата като гост над Витоша Бистрица с 2:1 в мач от 21-ия кръг на Първа лига.

"По време на подготвителния период се представихме много по-добре в контролите. Днес не се получи. Надявам се от следващия мач да влезем в по-добро русло и да подобряваме играта си. Искам комбинативна игра, подкрепена с голове разбира се", каза още Орачев и продължи:

"Всички попълнения, които взехме закъсняха доста с подготовката. Последните двама нападатели са само на една седмица тренировка с нас. Тепърва трябва да подобряват играта си."

"Ще бъде много тежко, но трябва да се борим докрай. Единствено това ни дава надежда, че с привличането на новите попълнения се надявам да вдигнем класата на тима и да сме по-боеспособен състав", завърши Малин Орачев.