Вратарят на ЦСКА Георги Китанов даде интервю пред официалния сайт на клуба, в което сподели впечатленията си от лагера на „червените“ в Испания, както и какви са очакванията му за пролетния дял от шампионата.

Той заяви, че се чувства добре и усеща умора в рамките на нормалното за този етап на подготовката.

22-годишният страж коментира факта, че в трите контроли до момента ЦСКА не допусна гол и обяви, че е по-важно това да се случи и в официалните мачове и в тях отборът ни да излиза краен победител.

„Най-хубавото за момента е, че не допускаме голове, но както и друг път съм казвал, най-важното е да не допускаме голове в първенството. Нека не отдаваме чак толкова голямо значение на контролите. Важно е да играем добре и да изчистваме стила си на игра“, коментира Китанов.

„Всичко за момента е нормално в отбора. Колективът винаги е бил на ниво тук. Новите момчета са комуникативни, помагаме им и бързо навлизат в нещата“, допълни той.

Вратарят е на мнение, че отборът вече е окомплектован и добре сработен и очаква ЦСКА да продължи да поддържа нивото високо и през май титлата и Купата да бъдат наши.