Наставникът на Ботев Николай Киров коментира победата на тима над Верея с 2:0 в двубой от 35-ия кръг на Първа лига, първа шестица.

"Получи се добър мач, с настроение, с желание, преди мача им казах, да играят с настроение и за хората, и да зарадваме феновете с победа", коментира Николай Киров.

"През втората част понамалихме темпото, но имахме ситуации, Стивън Петков е на терена, за да бележи, той показа, че може да го прави. Доволен съм, че успях да го привлека в деликатен момент, както за нас, така и за него", добави той.

"Наблюдаваме играчи за селекция през новия сезон, но чакаме да видим какъв ще ни е бюджетът, имаме проблеми в крайната защита, там ще търсим футболисти, целта е да запазим част от титулярния състав. В момента наблюдаваме защитници, ще видим кои ще са изходящите трансфери и ще мислим. Представянето ни в евротурнирите и спечелването на Суперкупата на България ще отбележа като постижение през сезона и серията от 15 мача с победи в различните турнири, което показва, че имаме една основа", завърши изказването си Киров.