Капитанът на Локомотив Пловдив Дани Кики бе откровен, като призна, че не се чувства комфортно като нападател, но бе категоричен, че ако не се намери решение, ще играе на този пост.

„Първо започнахме напрегнати и може би сами си вкарахме два елементарни гола и след това ЦСКА пое инициативата и психически бяха по-добри от нас. Заслужено мисля, че ни победиха“, започна Дани Кики.

„Не тръгна добре мачът за нас, играхме припряно и така ЦСКА се възползва и ни вкара два гола“.

„Със сигурност ранното попадение ни срина. Опитахме се да се върне, в мача, но допуснахме втори гол и след това стана трудно“.

„Имах проблеми. Получих разтежение и пропуснах мача с Лудогорец по тази причина. Като нападател не се чувствам комфортно, но в момента нямаме такъв играч и така играем сега“, добави Кики.

„Искрено се надявам да намерим футболист на тази позиция. Дано още тази седмица това се случи. Нападателят трябва да запазва топките, доста трудно е на този пост. Но ако се наложи, ще играя до зимата на този пост“, обясни още капитанът.

За предстоящия съперник на Локо Пд в Първа лига - Витоша, Дани Кики каза: „В България всеки може да бие всеки. Те вкараха два гола на Лудогорец. Трябва да подходим сериозно и концентрирано да вземем трите точки, все пак играем в Пловдив“.