Топреализаторът на Лудогорец Клаудиу Кешеру беше изключително доволен след поредното си попадение и заради което получи шампанското на GONG.BG за Играч на мача. Това беше неговият юбилеен 50-и гол в българския футбол със зелената фланелка.

"Хубаво число е 50, много е важно за мен. Преди всичко обаче искам да отлича отборната работа, отборният дух. Работим заедно, печелим заедно. Играхме много добре днес, с изключение на едни 5-10 минути, когато ни вкараха, но върнахме бързо гола. След почивката не допуснахме положения пред вратата ни, хубав мач стана", заяви Кешеру пред DIEMA SPORT.

Той сподели още, че второто попадение, което отбеляза, е било отменено несправедливо. Според него, реферът е трябвало и да даде дузпа за тима му, но в крайна сметка е доволен, че тези грешки не са повлияли на резултата на двубоя.

"Моят гол беше по инстинкт, усетих накъде трябва да отида, успях да плонжирам и да вкарам. При втория ми гол нямаше никаква засада. Имаше може би и дузпа срещу Мисиджан. Но стават грешки във футбола, най-важното е, че те не повлияха на крайния резултат на двубоя", завърши Кешеру.