Голмайсторът на Лудогорец Клаудиу Кешеру коментира победата с 4:2 над Ботев Пловдив от 31-ия кръг на Първа лига. Той реализира за 2:1 в 29-ата минута за 2:1, а след това бе определен за Играч на мача от читателите на Gong.bg. Кешеру заяви, че за него не е проблем да си партнира с Якуб Швиерчок на върха на атаката.

Лудогорец отстреля с четири куршума борбените "канарчета"

“При подаването от Върджил Мисиджан на практика не знам колко точно скочих, защото видях как топката преминава над мен. В крайна сметка само сложих главата си и успях да пратя топката във вратата”, коментира Кешеру.

“Мачът започна трудно за нас. Ботев влезе много силно в срещата. Създадоха ни дсота трудности на контраатаки. През втората част обаче играхме много по-добре. Контролирахме играта и не дадохме много шансове на Ботев”, добави той.

“За мен не е проблем да играя рамо до рамо с Якуб Швиерчок. Ще се адаптирам, на която и позиция да ме сложи треньора. Мога да играя и като първи и като втори нападател. Дори играта ми да трябва да се промени знам какво трябва да направя”, каза още голмайсторът.