Най-обещаващата надежда на казахстанския футбол Йеркебулан Сейдахмет е в Москва, за да мине медицински прегледи за новия си отбор. Новината е на местното издание sports.kz, според което той се намира в един от най-реномираните медицински центрове в руската столица. 

Медията твърди, че той ще премине спешно изследванията, за да е ясно къде ще премине и дали това ще се случи до края на деня. Без да уточнява, че става въпрос за Левски, изданието твърди, че новият му клуб го очаква за подпис до края на деня, ако всичко е наред със състоянието му. 

При положение, че "сините" са единственият клуб от страна с все още отворен трансферен прозорец, който проявява интерес към Казахстанския Меси, всичко косвено доказва, че той се е запътил към столичния гранд. Сделката обаче трябва да приключи до полунощ, когато затваря пазарът у нас. 

19-годишният талант се подвизава като крило и притежава страхотен дрибъл и реализаторски умения. Той получи сериозен тласък на кариерата си от Станимир Стоилов в националния отбор на Казахстан, а самият специалист нееднократно е обявявал, че рядко е виждал толкова талантлив играч на тези години. 

Йеркебулан Сейдахмет

източник: sports.kz