Нападателят Фернандо Каранга, който се отличи с хеттрик срещу Ботев Пловдив (6:2), сподели мнението си за мача. 

Той е щастлив от победата и смята, че тя ще вдъхне кураж и сила на тима, за да продължи напред и да се бори за още победи в шампионата. 

Според него отборът е играл добре и за пореден път футболистите са показали, че са добър колектив. Каранга е убеден, че в предстоящите мачове тимът ще се представя на още по-високо ниво.

"Играхме като отбор, не само аз, играхме компактно, реализирахме и попадения, благодаря на Бог за това", коментира Играчът на мача в срещата Ботев - ЦСКА.

"Беше напрегната седмица, поговорихме си в тима, успяхме да се съберем, имам схващане, Каранга ще е на 100 % в следващия двубой", допълни той.

"Наясно съм с моя пост, работя винаги за тима, когато съставът побеждава и аз побеждавам", каза още реализиралият хеттрик във вратата на Ботев Каранга.
Два гола на нападателя на ЦСКА бяха отменени поради засада, а той се отчете и с асистенция за успеха на "червените" с 6:2.

"Нашата сила е колективът, във всеки мач срещу всеки отбор. Вече си мислим за следващия мач с Локомотив Пловдив, трябва да дадем всичко от себе си за успеха, днес този мач вече е забравен. Увереността след този успех се завръща у нас, ще покажем, че може да играем футбол", коментира след двубоя голмайсторът.