Голямата звезда на ЦСКА Фернандо Каранга отправи емоционално обръщение за феновете след отпадането в полуфиналите за Купата на България и тежката контузия, която го сполетя в реванша срещу Левски (2:2).

Още трима контузени в лагера на ЦСКА

В 28-ата минута на срещата сенегалският халф на „сините” Хали Тиам посече Каранга с невероятно груб шпагат, заради който видя директен червен картон. Още тогава дясното коляно на нападателя на „червените” се огъна болезнено, а няколко минути по-късно след един опит за изстрел травмата се усложни и 27-годишният Каранга бе заменен принудително.

В ЦСКА възмутени от наказанието на Хали Тиам

Това бе втори сериозен удар за него в рамките на броени часове, защото през нощта преди дербито с Левски от Бразилия долетяха новините за кончината на майка му.

„Искам преди всичко да благодаря за стотиците съобщения, които ми изпратихте! Благодаря ви за подкрепата, тя ми даде сили да преодолея болката от загубата на мама и травмата в сряда”, сподели Каранга във „Фейсбук”.

„За съжаление, ще отсъствам известно време от терените, но нямам търпение да се раздавам за най-великата публика! Благодаря ви за всичко. Показахте защо ЦСКА е повече от клуб!”

„Напълнете стадиона на 5 май, няма нищо по-хубаво от това да покажем тогава, че „червената” обощност е едно цяло. Само ЦСКА!”, завърши нападателят.