Футболистът на ЦСКА Фернандо Каранга заяви в интервю пред клубната телевизия ,че ако отборът започне да бележи попадения, всичко ще дойде на мястото си. Бразилецът допълни, че че през миналия сезон отборът е завършил по-добре, отколкото е стартирал, и сега трябва да се следва възходящата линия.

Димитър Якимов: ЦСКА не трябва да се притеснява от никого

“Мисля, че когато почнем да вкарваме, вече няма да имаме проблеми. Просто ни трябва още малко време, за да отработим колектива си. Няма място за притеснения, защото нещата ще си дойдат на мястото”, каза Каранга.

“Миналата година започнахме по-добре, отколкото завършихме. Сега продължаваме по този начин, по който завършихме миналия сезон”, допълни той.

Кубемба: Вкарам ли, ще разгърна истинския си потенциал

“Мисля, че ако всички даваме всичко от себе си – и тези, които играят, и тези, които не играят, то нещата ще си дойдат на мястото и отборът ще започне да печели мачовете си. Новите футболисти определено са добри. На тях има трябва малко време да се аклиматизират, да се адаптират към обстановката, но са класни футболисти”, каза още бразилецът.

“Разбира се, че познавам екипа на Ботев. Добър отбор, който играе в квалификациите за Лига Европа, но всички знаят, че ние сме ЦСКА. Всички ни уважават и най-вече нашите фенове, които където и да играем винаги ни подкрепят. Мисля, че ще излезем победители от тази среща”, допълни нападателят на “червените”.

“Не обичам да говоря за головата си сметка. Най-важното е да се раздавам на терена и да помагам на отбора. Разбира се, всички ние искаме да спечелим титлата, заради 70-годишния юбилей на клуба, както и за да зарадваме феновете на клуба. Това не е само моя цел, а целта на целия отбор. Всичко, което ни е по силите, ще го направим, за да станем шампиони”, завърши Каранга.

ЦСКА гостува на Ботев Пловдив в неделя от 18:45 часа. Двубоят можете да проследите пряко по DIEMA SPORT, GONG PLAY и на честотите на Дарик радио.