Наставникът на Берое Александър Томаш остана недоволен от играта на тима си в контролата с Черно море, която завърши наравно 2:2. Той има претенции към представянето на футболистите особено през първата част на битката. 

"Не съм доволен. Особено през първото полувреме влязохме трудно в мача и с притеснение. Не съм доволен от това, което видях. През втрото полувреме се поуспокоиха момчетата и започнаха да играят това, което опитваме. Все още са много далече от това, което желаем", каза Томаш.

"Не разчитаме главно на тичане. Отдавам играта на това, че все още момчетата не могат да си повярват, че могат да играят футбол. Съвсем друго трябва да представляваме. На моменти загатнахме с притежание на топката, обръщане на фронта на атаката, но има много неща върху, които трябва да работим. Ще трябва да се помисли сериозно и върху селекцията", допълни той и коментира евентуалната селекция.

"Надявам се в скоро време да имаме попълнения. Работим върху тази част по плана, който имаме, но трябва да бъдем убедени, че тези хора, които ще дойдат ще вдигнат нивото, класата и ще бъдат отдадени да се развият, така както искаме и самият отбор да се развива", обясни специалистът.

"Винаги има опасност да закъснеем, но не трябва да гледаме да взимаме прибиразни решения, които по-късно могат да ни изиграят лоша шега", каза още Томаш и коментира представянето на по-младите момчета.

"Доволен съм от старанието и желанието на младите момчета. Явно мозъците им не са толкова обременени като на батковците и по-бързо попиват. Ще си поговорим и с батковците", сподели той и накрая говори за състоянието на Антон Карачанаков, който се е оплакал от проблем в коляното.

"Карачанаков ми се оплака сега, не е добро състоянието му. Казва, че му е блокирало коляното. Ще се обърнем към доктора да ни каже по най-бързия начин. Надявам се да не е нещо сериозно, за да може да продължи нормално подготовката си", завърши Томаш.