Един единствен футболист успя да вкара на два пъти във вратата на ЦСКА този сезон. Става дума за Янис Карабельов от Славия, който отбеляза победния гол за успеха на „белите“ с 1:0 над „червените“ в 17-ия кръг.

Героят за най-стария столичен тим даде специално интервю за предаването на DIEMA SPORT – „Преди кръга“, където говори не само за двубоя с „червените“, но и за предстоящия в неделя сблъсък с Лудогорец.

Срещата е по-късно днес, от 17:30 часа на „Лудогорец Арена“.

Можете да следите развитието на мача минута по минута в GONG.BG.

Също така можете да гледате пряко двубоя в онлайн плаформата PLAY DIEMA XTRA и по телевизия DIEMA SPORT, както и да го слушате по Дарик радио.

„Този гол остава в историята. Радвам се, че вкарах, нямаше как да стане без съотборниците ми, остава обаче всичко назад и сега гледаме напред. Имаме още много мачове“, започна Карабельов, след като за втори път през кампанията наказа „червените“ и то след асистенции на Стефан Велковски.

„Няма как да не отлича Велковски, той ми подаде и двата случая. Просто бях на правилното място в точния момент и успях да отбележа. Получава се взаимодействието“.

„Ще погледна пак мача и ще видя грешките си и ще си взема поуките. Надявам се, първо искам цялостно да се представим добре, ако отбележа ще е плюс за мен“, каза младият талант за гостуването на Лудогорец от 19-ия кръг.

„Не искам да казвам ще успеем или не, треньорът ще ни каже какво да правим, ако го изпълним, мисля, че ще успеем да ги спрем“, добави Карабельов.