Полузащитникът на Лудогорец Густаво Кампаняро говори преди реванша от 1/16 финалите на Лига Европа срещу италианския гранд Милан в четвъртък. Бразилецът заяви, че не бива да бъдат допускани подобни грешки като в първия мач и тимът трябва да излезе на терена с гордо вдигната глава.

Херо: Смехотворно е да си пожелая да отстраним Милан

“Трябва да сме концентрирани. “Сан Сиро” е един исторически стадион. Знаем, че е много трудно да играем тук. Трябва да дадем всичко от себе си за честа на фланелката, която носим и да излезем с гордо вдигната глава”, каза Кампаняро.

“Нашият тим е много сплотен. Имаме деветима бразилци, петима/шестима българи,  трима холандци, румънци също. Всички споделят преживяванията си в съблекалнята, анализират играта. Смятам, че нашият тим е сплотен”, допълни футболистът.

“Първо трябва да помислим, да направим един добър мач. Знаем, че никак няма да е лесно, тъй като сме наясно с качествата на Милан. Въпреки това смятам, че ако успеем да играем нашата си игра, в края можем да постигнем добър резултат”, категоричен е той.

“Всички знаем, че през ноември и декември Милан не беше в добра форма. Имаше проблеми. Знаем, че това се промени. Милан има изключително добри играчи с добра техника. Промените са налице”, каза още Кампаняро.

“Направихме много грешки в първия мач, които не бива да повтаряме утре, тъй като за тях платихме много скъпо. Това не бива да се повтаря”, завърши футболистът.