Играчът на мача в срещата между Верея и Берое, която завърши с успех на Берое с 2:0 стана Мартин камбуров, той се разписа с великолепен удар от фаул, което му донесе и наградата на Gong.bg - бутилка шампанско.

"За мен през целия мач котролирахме темпото и играта, радващото е, че моят фаул влезе и успокоихме нещата, имаше леко напрежение преди мача, тъй като нямахме успех в първите два мача, в нашето първенство никой тим не трябва да се подценява, защото силите са изравнени, освен Лудогорец. Хубав резултат срещу силен отбор, беше миналата седмица с Лудогорец, през миналия сезон губихме точки в такива срещи като тази с Верея", коментира Камбуров.

"Трябва да се сработим максимално бързо и да трупаме победи, радвам се когато вкарвам и помагам на отбора. Срещу Ботев трябва да излезем като днес и да се борим за успеха, ще се опитам да вкарам на Ботев. Разбирате ме заради престоя ми в Локомотив. Знаете, че те са ми симпатичен отбор, дано да им вкарам, но победата е най-важна. Особено у дома пред нашите фенове", добави той.