Още една от евентуалните дестинации за трансфер пред звездата на ЦСКА Фернандо Каранга се изпари яко дим. В началото на годината се заговори усилено, че турците искат да подпишат с него като заместник на напусналия в посока Евертън Дженк Тосун. 

Каранга: През пролетта продължаваме заедно борбата към 32-ата

Но според турските медии, плановете на "суперорлите" са съвсем, съвсем различни. Първи в списъка на гранда от Истанбул е нападателят на Арсенал Дани Уелбек. Според медиите в южната ни съседка, ръководствата на двата клуба дори са започнали преговори за трансфера му. 

Китайци се възмутиха: Не искаме никакъв Каранга

Ако не успеят да се споразумеят, следващият в списъка на Бешикташ е бившият нападател на Реал Мадрид, Милан, Манчестър Сити и Сантос - Робиньо. Бразилецът, който скоро навършва 34 години, в момента е свободен агент и привличането му би било по-лесно, отколкото на Уелбек. 

Каранга купонясва в Бразилия, а ЦСКА го чака...

Третата опция в списъка е звездата на Фиорентина Хума Бабакар. Точно върху тези трима са се концентрирали шефовете на гранда от Истанбул и така място за Каранга на "Исмет Инюню" категорично няма. Така все по-вероятно става оставането му на "Българска армия", защото кандидатите за подписа му просто вече ги няма.