Какво се случва по казуса "Мъри и Левски"?

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов хвърли още светлина по казуса със съдебния спор между клуба и легендарния наставник на "сините" Станимир Стоилов. Специалистът се обърна към Лицензионната комисия за дълг от 70 хил. лв. 

Впоследствие самият Иванов обяви, че ще направи всичко възможно да реши спора с Мъри, когато двамата се срещнат на риболов. Ето и какво сподели той за предаването "Домът на футбола" по DIEMA SPORT. 

"Рибният сезон не е отворен, така че ще изчакаме (смее се). Дано тази покана важи. Видях, че се създаде напрежение, но той е добре познат левскар и ние като клуб нямаме намерение да изоставяме връзката с него."

"Колкото до претенциите му, страстите се нажежиха заради лицензирането. Затова реагирахме от такава позиция, ние сме се обърнали към съда да установи доколко този договор е състоятелен. На този етап нещата са там - в съда."

"Сезирането на съда решава проблема за момента за лицензирането. За него е важно да се знае дали има неплатени задължения. От тази гледна точка затова искаме съдът да установи дали се дължи нещо, за да затворим въпроса. Странно е, че има два договора."

"Очевидно тази случка създаде напрежение, в момента в който се решат нещата, ще ги обясним. Със Стоилов ще трябва да зададем един добър тон как ще се случват нещата занапред."

"Голямата част от задълженията, които бяха платени с рекламния договор с Виваком, са били заложени в условията на самия договор. Моята роля не е първоначално да отивам към сценарий, в който плащам. Ние първо търсим какъв е проблемът, търсим решение после. Ние в счетоводството проблем не сме имали с него", заяви Иванов.

Свързани материали

  • Наско Сираков: Няма опасност аз и Станимир Стоилов да се върнем в Левски Наско Сираков: Няма опасност аз и Станимир Стоилов да се върнем в Левски
  • Шеф в Левски: Дано с Мъри да се видим на риба Шеф в Левски: Дано с Мъри да се видим на риба
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Левски Станимир Стоилов

Първа лига