Синята легенда Наско Сираков заяви, че няма опасност той и Станимир Стоилов да се върнат в Левски.

„И моите години, които са 55 са плашещи. 90 организиран футбол в едно населено място е достойно за уважение“, коментира Сираков.

„Тероризмът не е плашещо само за футбола. Това, което се случва е една огромна трагедия. Силните нации трябва да бъдат изключително обединени в борбата със световния тероризъм. Само така може да се спре тероризма“, добави той.

„Няма опасност аз и Станимир Стоилов да се върнем в Левски. За Левски няма как да не ни е болно, когато не вървят нещата. Надявам се от следващата година да наблюдаваме един различен Левски. Левски трудно на този етап може да спре хегемонията на Лудогорец. С популистки изказвания и речи трудно може да се направи това.“

„След тази победа над Холандия, апетитът идва с яденето. Аз пожелавам от все сърце успех на Хубчев и му стискам палци. Най-важното е, че победихме Холандия. На този етап трудно може да се желае по-голяма промяна. Истината е, че ние нямаме потенциал като футболен материал да се борим за класиране на голям турнир. Като Мъри си дойде от Казахстан на почивка ни виждам на някоя маса“, каза още Наско Сираков.