Шведските медии, а и агенцията "Нордик Скай" обявиха за сигурен трансфера на най-стабилния защитник в скандинавската страна за 2017 г. Антон Тинерхолм в Левски. Впоследствие обаче самият играч обяви, че това не е така. 

Левски готви топтрансфер

Затова и личният му агент Пер Йонсон внесе яснота около случващото се с клиента му, за да разсее всякакви спекулации. Той призна, че двамата са били в София за разговори със "сините", но нищо повече. 

Шведският национал вече в България, на вечеря с Левски

"Истина е, че аз и Антон отидохме в София, дори все още сме там. Но искаме да се запознаем с града, с отбора, в никакъв случай това не означава, че имаме подписан договор! Да, появи се информация за това в социалните мрежи, но това беше грешка. Как да го кажа - човешки фактор. Срамно е малко, но е така."

Тинерхолм не признава за Левски: Имам варианти

"Трудно е да се каже дали той ще заиграе в Левски. Искреното му желание беше да дойде в София и да се запознае с клуба. Но по всяко време може да подпише и с друг отбор, докато все още има време за това", сподели Пер Йонсон. 

Шведските медии разкриват, че агенцията "Нордик Скай" е била наета още преди няколко трансферни прозореца от играча, но нещата с нея не вървели добре и сътрудничеството им щяло да приключи след няколко месеца. Въпреки това, от там ще го представляват при контактите тази зима за евентуалния му нов отбор.