Звездата на Левски Роман Прохазка беше изнервен след мача с Локомотив Пловдив. В него "сините" допуснаха първа загуба за сезона, като тя беше с 1:2 и дойде след пълен обрат и дузпа в последния четвърт час. 

"Изнервен съм, защото паднахме. Не знам дали резултатът е заслужен, имахме ситуации за вкарване. Ако бяхме вкарали за 2:0, щяхме да победим, но не го направихме и загубихме", заяви Прохазка и коментира какви са очакванията му занапред след този резултат. 

"Не знам дали тази загуба ще ни се отрази негативно. Има още много двубои до края на сезона, още в сряда ни предстои друг сблъсък. Трябва да се представим по-добре в него и да спечелим", сподели още словакът и допълни, че според него съдията няма вина за поражението на отбора. 

"Съдията няма вина за резултата. Имахме някакви ситуации, но не ги вкарахме. Не бяхме много спокойни в атака, имахме положения, при които последният пас и завършващият удар да са по-добри", заяви Прохазка и продължи с изказването си. 

"Има спокойствие в Левски, просто на терена трябва по-лесно да решаваме ситуациите. Дано и следващото ни домакинство е с повече хора, ние се радваме, че имаше повече хора. Съжалявам, че не ги зарадвахме сега, но се надявам после да го направим", добави словакът и говори за предстоящия мач с Лудогорец. 

"Мачът с Лудогорец започва от 0:0, имаме своите шансове, но трябва да играем наистина много по-добре", завърши Прохазка.