ЦСКА се изправя срещу Септември в съботния ден от 17:30 часа на "Българска армия". Срещата може да наблюдавате в ефира на DIEMA SPORT, както и минута по минута на Gong.bg.

Процесите в ЦСКА са динамични от началото на зимата, клубът замени преди началото на пролетните мачове наставника Нестор Ел Маестро, а на поста застана Любо Пенев. От "Българска армия" си тръгна Станислав Манолев, а Кирил Десподов беше продаден в италианския елитен Каляри.

Поводите за оптимизъм сред феновете не са твърде много, в първенството тимът спечели срещу Ботев Враца у дома, но загуби мачовете с Черно море и Левски, а те бяха болезнени, но в тези срещи имаше и доста спорни моменти, а от клуба излязоха с декларация. В часовете преди затварянето на трансферния прозорец беше продаден Мауридес. Ходът е интересен, а Али Соу остава единственият нападател в клуба.

ЦСКА взе португалски бранител, но в атаката няма много опции. Идва мач със Септември, а тимът на Христо Арангелов даде сериозен отпор на съперника в мача през есента. Септември демонстрира израстване и със сигурност ще търси точки на "Армията".