Стартира анкета за определяне на „Футболист на сезон 2016/17 г. в Лудогорец. Допитването се провежда онлайн на страницата на Обединени фен клубове Лудогорец. 

Категориите са четири, като в една има и представител на друг футболен отбор.

Защитникът Венцислав Керчев е от школата Лудогорец, но през този сезон играе под наем в Локомотив Горна Оряховица.

Номиниран е в категорията „Най-прогресиращ юноша на Лудогорец. Конкуренти са му: Александър Василев, който през есенния полусезон също бе под наем, но в Берое; капитанът на националния отбор до 19 години Даниел Наумов; защитникът Преслав Петров; юношеският национал до 19 години Ивайло Климентов.

Втората категория в анкетата е “Най-всеотдаен футболист“.

Номинациите също са пет: капитанът Светослав Дяков, Марселиньо, Йордан Минев, Козмин Моци и вратарят Владислав Стоянов.

В категорията „Най-добър играч на сезона“ са номинирани всички футболисти, играли в отбора през отминалия сезон, всички наставници на мъжкия и юношеските формации пък са в категорията за „Най-добър треньор“.

Системата отчита само едно гласуване от IP-адрес – уточниха организаторите. Срокът за гласуване е до 15 май, победителите ще бъдат обявени на церемонията по връчване на шестата шампионска титла на Лудогорец, най-вероятно на 20 май.

Може да гласувате ето тук - http://anketa.ludogorec.net.

Довечера Лудогорец играе срещу Черно море от 20 часа в мач от 30-я кръг на Първа лига, Първа шестица.

Следете развитието на мача минута по минута в GONG.BG.

Можете да го наблюдавате пряко в ефира на DIEMA SPORT, онлайн на GONG PLAY, както да слушате развитието му на живо в ефира на Дарик радио.