Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов защити клуба от нападките отстрана на агента на десния бек Милош Цветкович – Милко Бански. Както е известно, мениджърът разпространи изявление, в което твърди, че „сините“ не проявяват интерес към бранителя и преговори не са водени с него. 

Шефът на Герена реагира на тези коментари, като отхвърли истинността им. Той бе категоричен в позицията си, че Бански лъже и обяви, че разговори с Цветкович са водени. 

източник: LAP.bg

Сръбският футболист подписа с Левски през лятото на 2017 година за две години с възможност за удължаване с още една. Тази опция обаче все още не е активирана.

Публикуваме пълната позиция, която Красимир Иванов, разпространи в профила си в една от социалните мрежи, без редакторска намеса:  

"Днес агентът Милко Бански разпространи в публичното пространство информация, че нашия клуб не е проявил интерес към Милош Цветкович. Със същото съобщение този господин си е позволил да иронизира клуба относно отношенията ни с Роман Прохазка.

Първо, г-н Бански не е и никога не е бил агент на Роман Прохазка и е абсолютно неприемливо да си позволява коментар по темата, защото не е запознат с детайлите на водените разговори.

Второ, г-н Бански откровено лъже, защото разговори с него и с Милош Цветкович вече са водени. С удоволствие мога да му припомня с кого и кога. Разбирам желанието му да създава обществен натиск за постигане на лични интереси, но няма как да му позволя това.

Трето, той си е позволил да говори и от името на играча. Милош има договор с клуба и винаги го е уважавал, като ясно е поставял въпроси, които иска да се обсъждат. Ние никога не сме имали проблем в комуникацията и се отнасяме с най-голямо уважение към него."

Красимир Иванов

източник: www.facebook.com/krasimir5ivanov

Левски продаде над 5000 билета за Верея, очаква мощна подкрепа