Агентът на Милош Цветкович Милко Бански обяви в профила си във Фейсбук, че от Левски не са го търсили за продължаване на контракта на неговия клиент.

Мениджърът сподели, че има вероятност защитникът да си тръгне от стадион "Георги Аспарухов".

Милош Цветкович подписа през лятото на 2017 година за две години с опция за удължаване с още една. Тази опция обаче все още не е активирана.

Ето какво написа Милко Бански:

Това е личната ми медия. Никога не съм писал тук за професията си, винаги съм избягвал да коментирам неща, свързани с футбола. Последната седмица ми пишат десетки хора, телефонът ми прегря от обаждания на непознати. Затова ще го кажа тихо. До момента никой не е отправял каквото и да е предложение нито към мен, нито към Милош Цветкович за подновяване на договора му с Левски.

И двамата следим с интерес написаното по медиите. С радост приемаме факта, че лично г-н Русев се е заел с преговорите за нови договори с играчите, за които е преценено, че следва да останат в отбора. За съжаление на Милош, към момента той не е от тези играчи, което ми позволява да вляза в контакт с клубове, проявяващи интерес към него.

И двамата с Милош добре помним ситуацията с Роман Прохазка. Подобно развитие на "преговорите" леко ни усмихва. Декларирам открито, че Милош Цветкович се чувства отлично в София. Чувства се приет, обичан и с радост би останал във Левски и до края на кариерата си.