Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов заяви, че при добро стечение на обстоятелствата, другата седмица в „синия“ клуб ще акостират още нови футболисти. По-рано с клуба договори подписаха френският полузащитник Антони Белмонт и исландският централен бранител Холмар Ейолфсон.

Ръководителят коментира още, че двамата нови футболисти са добра форма.

„Доволен съм, очевидно с привличането на господин Роси, ние заявихме нашата амбиция да се развиваме сериозно и да вървим напред. Новите попълнения са свързани с тези усилия и подсилване на отбора, там където треньорът бе преценил. Ако звездите се подредят за нас добре, другата седмица до шести може да има още нови“, започна Красимир Иванов.

Исландецът пристигна в Левски, посрещна го изпълнителен директор

Дали въпросните два нови са избрани от наставника на тима Делио Роси, Иванов обясни: „Свързани са с неговия избор. Някои от тях са гледани и преди, но в общи линии изискванията, които бе поставил са главните причини, поради които тези двама са тук в Левски. Нямаме определена бройка. Водим един-два разговора. Ако успеем да ги приключим добре, може да има още нови“.

Ален Стеванович пред Дарик: В петък идвам в София да преговарям с Левски

В последните дни се говори, че на Герена ще бъде привлечено сръбското крило Ален Стеванович. По този повод шефът в „синия клуб“ каза: „Ние с него водим разговори, на такъв етап са нещата. Не можем да кажем нищо. За нас най-късно нещата трябва да приключат във вторник на обяд“.

Новият исландец в Левски: Знам, че целта е титла

„Крайният срок за окомплектоване е затварянето на прозореца у нас. Иначе ние свързано с усъвършенстването на отбора отсега почваме да се готвим за зимата“.

„Искрено се надяваме да създадем отбор за евротурнирите“.

За Бабатунде Адениджи, Франсис Нар и Амаду Сукуна, Иванов сподели:„За момента остават в Левски. Имаше интерес от тях от чужбина и България Към днешна дата обаче са част от Левски и тренират с отбора. Трансферният прозорец приключва на шест, дтака че да видим до тогава“.

„Не мога да кажа, че мачът с Лудоготец е тест, за да се докажем. Той идва в доста интересен период след смяната на треньора, три успешни мача и сега Лудогрец. Надявам се да покажем хубав футбол. Дано има привърженици, които да ни подкрепят и се надявам на късмет, така че да излезем победители“, добави Иванов за срещата, която ще се играе на 6 септември.

„Новите играчи са в добро състояние. Остава напасването с отбора и как тактически ще се включат в схемата, за да знаем кога ще участват като титуляри в състава“, завърши Красимир Иванов.