Сръбското крило Ален Стеванович призна пред "Дарик" радио, че в петък идва в София, за да преговаря с ръководството на Левски.

"Истина е, че мога да премина в Левски, но има някои неща за довършване. В петък сутринта пристигам в София, за да разговарям с шефовете на клуба и да премина медицински прегледи." 

Исландецът пристигна в Левски, посрещна го изпълнителен директор

"Ако всичко е наред, ще премина в Левски. Тогава ще мога да ви дам интервю и да кажа повече неща", заяви пред "Дарик" бившият футболист на Интер, Торино, Палермо, Партизан и др. 

Белмонт: Лично Делио Роси ме е харесал, Левски е велик клуб

Играчът е на 26 години, като идва от Партизан, за който е изиграл 37 мача и в тях е отбелязал 5 попадения. Първият му тим в мъжкия футбол е италианският колос Интер, за който има един двубой през 2009 г. 

Двама нови в Левски кацат довечера

Впоследствие има 15 мача в Серия А с екипа на Торино, а кариерата му протича във второто ниво на италианския футбол пак с екипа на "биковете", Палермо, Бари и Специя, а има и екзотичен период в Канада с екипа на Торонто. 

Той има и три мача за сръбския национален отбор през 2012 и 2013 г., като е представлявал родината си и в различните младежки и юношески формации. 

Справка в сръбските медии показва, че играчът е с контузия в коляното и се очаква да е напълно готов за игра в средата на септември. Стига тази информация да се окаже вярна, той няма да може да играе в мачовете на "сините" с Лудогорец и Ботев, ако подпише с тях.