Футболистът на Берое Иван Иванов заяви, че е имал много варианти пред себе си, но е решил да се завърне в България, тъй като към момента това е нивото му. Защитникът бе привлечен като свободен агент в Берое, а за последно игра в руския Арсенал Тула.

Берое приемат Черно море в мач от осмия кръг на Първа лига в 17:30 часа. Двубоят можете да проследите на живо по DIEMA SPORT, GONG PLAY и GONG.BG.

„Преди около месец се чух с Мирчев. Казаха ми, че имат интерес. Трябваше да се довърша някои неща в Русия, защото чисто организационно беше трудно разтрогването на договора ми с Арсенал Тула. Благодарен съм на целия щаб и Александър Томаш за търпението, тъй като нещата трябваше да се случат по-бързо”, каза Иванов.

„Имах договор за още една година. Треньорът ми каза, че ще играя по-малко и решихме просто да разтрогнем контракта. Варианти винаги съм имал. Върнах се в България, защото към момента това е моето ниво. С оглед на последните 2/3 години как се развиха нещата за мен след контузията. Радвам се, че съм тук и се надявам да помогна на отбора с добри игри и опит. Имаше запитвания от много отбори, но аз още като се чух с Берое в началото им казах, че искам да играя при тях, искам да работя с тях. Голямо благодаря за търпението отново”, допълни той.

„Дано не се наложи да влизам в днешния мач, защото това ще значи, че или някой се е контузил, или не се е представил добре. Дано мачът се развие по най-благодатният за нас начин”, каза още Иванов.