Италианският бизнесмен Бенедето Манчини, който е собственик на отбора от Серия Б Латина се очаква да присъства на трибуните на стадион „Васил Левски“ по време на сблъсъка между Левски и ЦСКА от 30-ия кръг на Първа лига, съобщава „.fantagazzetta“.

Манчини е обявил, че през тази седмица има работна визита в българската столица, която ще приключи с посещението на сблъсъка между Левски и ЦСКА. Той не е разкрил повече подробности относно своите намерения.

Преди няколко дни в авторитетното италианско издание „Tuttosport“ се появи информация, че Манчини проявява интерес да вземе 10% от акциите в Левски.

Вотът на феновете: Левски или ЦСКА

Големият въпрос: синьо или червено

След това собственикът на Левски Спас Русев категорично отрече пред „Спортно шоу Гонг“ по Дарик радио появилите се информации, че „сините“ ще придобиват проценти от италианския Латина, който пък ще вземе 10% от родния гранд.

Спас Русев: Не знам какви са тези италианци

Италианец взима 10% от акциите на Левски?


Какво се случва на голямото дерби Левски - ЦСКА? Вълнува те каква е обстановката преди началото на сблъсъка? Какво става на трибуните и какви са празниците след края на голямата битка?

Можеш да станеш част от отговорите на всички тези въпроси сам! Бъди нашите очи, води ни през емоциите си от големия сблъсък, запознай ни със "синьо-червените" страсти с хаштаг #GONG!

Ползвай го в Instagram и Facebook и нека цяла България разбере какво се е случило на голямото дерби Левски - ЦСКА на 29 април на Националния стадион "Васил Левски".

Напиши #GONG, стани част от голямото дерби, направи всички съпричастни с емоциите!