Отборът на ЦСКА е готов за утрешния мач с Лудогорец, това заяви старши треньорът на червените Едуард Йорданеску. 

В Шумен, където са на лагер, армейците проведоха последната си тренировка преди двубоя с разградчани на градския стадион „Панайот Волов“. Заниманието бе наблюдавано и от група запалянковци от шуменския фенклуб на ЦСКА, които с песни и факли надъхаха любимците си преди утрешния двубой. 

Йорданеску бе категоричен, че въпреки последната загуба в мача с Локомотив Пловдив сега ЦСКА ще играе за добър изход от гостуването на стадион „Лудогорец Арена“.

"Очакваме да постигнем позитивен резултат, но знаем че утре ни предстои много труден мач срещу отбор, който има качество и опит. Видяхте каква добра игра показаха срещу Арсенал. Те имат качествата, имат опита имат и знанията, това е отбор изграден с доста време, а това е и което искаме за нас", коментира Йорданеску. 

"Ако имаме шанс да отбележим един гол, сигурен съм, че ще вкараме и още. Ще се борим за всяка топка, ще бъдем енергични и ще се опитаме да се възползваме от всеки шанс, който ни се разкрие", каза още стари треньорът на "армейците". 

Той допълни, че всички футболисти в групата за мача с Лудогорец са в добро състояние и са пределно мотивирани за мача в Разград.