Дебютантът Антон Карачанаков се показа като джентълмен и благодари на своите съотборници за наградата за Играч на мача, която получи при разгрома с 4:0 над Дунав Русе в 20-ия кръг на Първа лига. Бившият ас на ЦСКА и Славия се отчете с два гола в първия си официален мач за старозагорци, поради което не беше чудно, че грабна традиционната бутилка шампанско.

„Първо искам да благодаря за наградата, тя е за целия отбор. През цялата седмица се готвихме за този мач, имахме добра подготовка. Успяхме да вкараме повече голове и заслужено победихме“, заяви Карачанаков пред DIEMA SPORT 2.

„Аз лично се чувствам добре в Берое. Мисля, че свикваме един с друг. Времето ще покаже, но лека-полека ще се адаптираме всички нови в отбора.“

„Ние ще дадем максимума. От днес започваме да се готвим за следващия мач. Мисля, че имаме какво да измъкнем. Ще видим.“

Карачанаков сподели и част от впечатленията си от полското първенство, където носеше екипа на Краковия. „Условията в полското първенство са прекрасни, условията – също. Има няколко клуба, които са на по-високо ниво от нашите. Мисля, че първенството е малко по-добро“, каза футболистът на „зелено-белите“.