След победата над Дунав Ферарио Спасов заяви, че пред Берое предстоят добри дни.

„Странен мач с оглед това, че играхме на празни трибуни. Играха два добри отбора, а победата бе от огромно значение за всеки един от тимовете. След като поведохме, не направихме достатъчно, за да изглеждаме по-стабилно в линиите. Това го отдавам на по-дългата пауза и това, че почнахме с пет нови футболисти“, коментира Спасов.

„Мисля, че направихме едно много силно второ полувреме и заслужено спечелихме. За мен най-важно е да няма напрежение върху отбора. Предстоят ни шест много важни мача срещу много добри съперници. Това, че стартирахме добре първенството е важно, но не трябва да сънуваме веднага първа шестица. Противниците, срещу които ще играем са повечето от първата шестица и в зависимост от точките, които спечелим срещу тях ще видим дали имаме място в топ 6“, добави треньорът на Берое.

„Отборът игра добре. Естествено е, че имаме пропуски, които ние виждаме. Времето, с което разполагахме бе малко. Новите футболисти загатнаха за много добър потенциал. Изглеждахме по-добре не само като футболисти, но и като отбор. Това си пролича в днешния мач. Трябва да запазим това настроение и темпо. Пред Берое предстоят добри дни“, продължи наставникът на старозагорци.

„Мисля, че в момента отборът ни е окомплектован много добре. 21 човека, в които включвам още трима юноши. Това е групата. Атмосферата в отбора е много добра. Само от нас зависи да не изпадаме в ситуации, които не са приятни за никой. Не може да очакваме нови играчи. Това ще са футболистите, с които ще завършим сезона. Разполагаме с добри футболисти на всяка една позиция. Денис се представи много добре в предсезонната подготовка и не случайно той получава място на терена. Той заслужи това влизане. Това е атестат за добрата работа в школата. Той е един от най-добрите в неговата възраст. Дано не се главозамае. За съжаление контузията особено на Георги Божилов се задълбочи. Ради Кирилов очаквам да се върне от Италия и да видим кога ще започне да тренира“, каза още Ферарио Спасов.