Старши треньорът на Верея Илиан Илиев коментира предстоящата среща от седмия кръг на Първа професионална лига срещу Витоша Бистрица. Двубоят е в понеделник, 28 август от 18.00 часа на стадиона в Бистрица и ще може да бъде следен с Gong.bg, по GONG PLAY, по DIEMA SPORT и по Дарик радио.

"Мачът ще бъде тежък за нас. Домакините ще играят за първи път на собствения си стадион и това ще ги мотивира допълнително. Мисля, че ще се събере доста публика при откриването на стадиона и ще има атмосфера", започна специалистът пред клубния сайт. 

"Ние ще направим всичко възможно да се представим на ниво след катаклизмите през седмицата. Ще се опитаме да излезем с чест от двубоя и следващата седмица ще видим какво ще се случи", продължи Илиев.

"Можеха да проучат по-детайлно нещата около участниците в първенството. Верея има национален състезател - Осман Балде, който в неделя трябва да си тръгне, а мачът ни с Витоша е в понеделник. Той е наш основен състезател и е нормално да сме ощетени в тази ситуация. И без това скамейката ни е къса на този етап, сега отпада и Балде. Ще се опитаме да се справим с наличните играчи. Началният час на срещата също е малко ранен, но каквото е за нас, такова ще е и за тях", каза още наставникът на Верея.

"За мача отпадат още Иво Иванов, Милен Танев и Селим Керкар. Те започнаха тренировки, но на този етап не са готови за игра", завърши Илиан Илиев.