Старши треньорът на Верея Илиан Илиев бе разочарован от равенството 1:1 срещу Витоша Бистрица в последния мач на отбора за есенния полусезон. Специалистът говори и за бъдещето на клуба като призна, че няма никаква яснота за него.

Верея лиши Витоша от исторически момент

"Нелепо ни поведоха. Витоша знаехме, че не са готови да се надиграват и използват прибрана тактика, трудно е на всички да им отбележат. Трябваше да въртим фланговете по-бързо, трябваше да играем по-бързо. След това се изнервихме. Второто полувреме скъсихме дистанцията, заиграхме по-директно."

"Цял мач фланговите ни играчи бяха с обратни крака за да се центрира навътре. Не успяхме в нашите ситуации. Старанието на футболистите и себераздаването, в тази ситуация, в която не се знае какво ще стане утре...няма какво да желая повече."

"Важното е да можем да се погледнем в очите и да си стиснем ръцете, пак ще го направим."

"Никаква, никой не знае нищо", сподели той за бъдещето на Верея. "Трябваше собственикът да дойде, да каже нещо, защото пускаме футболистите веднага в почивка. Имаме ангажимент. Малко съм изнервен от мача, да не говоря куп глупости, те ще са истини, но да не се излагаме пред хората."

"Ще замълча, има време. Той обеща няколко пъти, че до следващата седмица всичко ще се оправи", допълни Илиев.