"Мисля, че нямахме и шанс. Особено при първия гол, топката се отби при техен човек, удари се в гредата и се върна при техен играч. Мога само да поздравя играчите, защото допускаме по-малко грешки в защита, като изключим тази при втория гол. Въпреки всичко имаме напредък и тепърва ще затрудняваме много отбори", коментира треньорът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов след поражението с 0:2 от ЦСКА в двубой от 19-ия кръг на Първа професионална лига.

"Много им се иска другите, ние като клуб със супернисък бюджет в сравнение с останалите, да се надиграваме с тях, за да ни бият по-лесно. Ние имаме нужда от самочувствие и резултати, а те дойдоха с дефанзивна игра и сериозна игра в защита. Искам и малко повече да държим топката. Убеден съм, че ще намерим точния баланс", каза още Ангелов.

"Още малко ни трябваше да задържим през първото полувреме и на ЦСКА щеше да им е по-трудно. Съдиите бяха перфектни, без една дребна ситуация, в която разбрах, че Долапчиев не е бил в засада и излизаше очи в очи с техния вратар. Много рязко сменихме стила си и играчите трябва да привикнат с това нещо", завърши Костадин Ангелов.