Плеймейкърът на Лудогорец Густаво Кампянаро прие с усмивка първата си награда за Играч на мача след победата с 3:1 над Ботев Пловдив в 13-ия кръг. Бразилецът заяви, че на терена не е имало миг, в който да се е съмнявал за успеха.

Именно Кампаняро изигра ключова роля за победата, като в 71-ата минута се отчете с много красив гол, който позволи на Лудогорец да поведе за втори път в двубоя.

„Беше малко труден мач. Отборът на Ботев е един качествен тим. Ние през цялото време бяхме много концентрирани, за да си тръгнем с победата“, коментира Кампаняро пред DIEMA SPORT.

„Нямах никакви съмнения, че ще победим, защото винаги работим в тази насока. Винаги търсим успеха и когато се случи нещо такова, сме достатъчно концентрирани.“

„Винаги ми казват да шутирам от по-голяма дистанция и да го правя по-често. По време на тренировки вкарвам добри голове и ми се получават шутовете. Затова ме насърчават да го правя.“

„Българският шампионат е много оспорван. По време на тренировките винаги се опитвах да се подобрявам. Когато ми се удаде шанс, се отплатих с един хубав гол. Благодаря на Господ за това“, добави южноамериканецът.