Авторът на единствения гол в мача между Септември и Верея Асен Чандъров получи и наградата за Играч на мача. След като взе бутилката шампанско, той коментира и победата на тима от столицата, която според него е много важна в битката на дъното.

"Доста важен успех, играхме срещу последния вкласирането и дръпнахме с три точки пред тях. Доближаваме другите отбори и целта ни е да завършим по-напред. Имахме доста положения преди почивката, имахме от корнери и други, но след почивката се върнахме по-назад. Чакахме ги на контри, ударих и греда."

"Днес вкарахме доста важен гол за победата, надявам се да продължаваме с успехите. Дано продължаваме да бием. Не си издавам тайната за дузпата", заяви Чандъров пред NOVA SPORT и разкри какво е помогнало за този успех, който е първи за тима му след 10 поредни загуби.

"Определено ни помогна победата над Локо София. Онази победа ни даде увереност срещу Верея. С;едващият мач е с Ботев, надявам се да им дадем отпор. Не им отстъпваме по нищо. Предполагам, че ще сме в средата на таблицата в края на сезона", заяви халфът и разкри какво е променил новият наставник Христо Арангелов.

"Треньорът познава доста добре отбора и играчите и ни подготвя по-добре тактически", сподели още Асен Чандъров.