Авторът на може би най-красивия гол този кръг в Първа лига Антон Огнянов беше определен за Играч на мача между Дунав и ЦСКА-София. Той отбеляза попадението за 2:0, което се оказа и последно в този мач, а изпълнението беше просто от световна класа. 

"Много сладка победа, поздравявам целия отбор за борбеността и колектива, който сме изградили. Радвам се, че опровергахме критиците и затвърдихме добрата си игра. Вървим добре в първенството, това е. Компактен отбор сме, всичко се върти около колектива, всички се раздаваме 100%", сподели Огнянов при награждаването си с шампанско от DIEMA SPORT 2. 

Той коментира и как се е стигнало до това изпълнение. По негови думи, това е най-красивият гол, който е отбелязвал досега. 

"До момента това е редин от най-красивите ми голове, старая се всеки път, когато имам възможност да стрелям към вратата. Тук ми дадоха шанса и възможността да се върна във футбола, да играя редовно и съм благодарен за всичко", сподели Огнянов и коментира какви са целите пред отбора до края на сезона. 

"Целта е да останем в групата и да се представяме всеки един мач на ниво и да зарадваме привържениците си", завърши Огнянов.