Наставникът на ЦСКА Христо Янев заяви, че в клуба са събрани много добри играчи и добави, че от години „червените“ не са разполагали с такива. Специалистът коментира нулевото реми с Лудогорец в мача от 33-ия кръг на Първа лига, Първа шестица, като определи футболистите си като „перфектни“.

Янев коментира и бъдещето си, като заяви, че е на треньорската скамейка, за да свърши работата си в оставащите три мача до края на сезона.

Припомняме, че преди ддвубоя с Луодгорец „армейците“ отбелязаха 70-годишнината от създаването на клуба.

„Честит празник на всички армейци. Изтървахме изключително чисти положения. Създадохме ги с труд и усилия, но ги изтървахме с лека ръка“, започна Янев пред DIEMA SPORT.

„Не искам да коментирам работата на който и да било. Ние се постарахме в краткия период от време, който имахме за работа, да заложим на неща, които ще са ни полезни днес. Те се оказаха такива. Водехме мача, както си го представяме. Съжалявам за пропуските, защото щяхме да зарадваме много хора“.

„Много малко направихме в този период. Разполагаме с футболисти, които знаят къде са попаднали, стойността на това да носят червената фланелка. Тази седмица се опитахме да покажем дребни детайли, които могат да им донесат успех и бяхме на косъм да го постигнем“

„Играчите са страхотни, вложиха много усилия. Днес трябва да ги похвалим, защото бяха перфектни“, коментира още младият специалист.

„Играл съм с някои от играчите. Има много добри играчи, от години не е имало такива. Трябва да направим крачка напред, за да зарадваме всички, които обичат клуба“, добави Янев.

„В оставащите три мача трябва да се постараем да зарадваме хората с победи. Предстоят мачове, в които всеки обичащ клуба залага честта си“.

Запитан за бъдещето си, Янев каза: „Няма значение каква е амбицията ми. Тук съм за да свърша работата в оставащите три срещи, оттам насетне ръководството ще реши“.