Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски обвини играчите за загубата с 1:2 от Славия в мача от 9-ия кръг на Първа лига. Крушарски бе категоричен, че ще "хвърчат глави" след втория пореден неуспех на "черно-белите" в първенството. 

Още една издънка за Локо Пд преди дербито, Славия го би

"Някои хора играха безобразно и безволево и ще си получат заслуженото. Ще има жестоки глоби. Аз харча лесни пари. Който иска да остава в Локомотив, добре дошъл. Не като Дани Кики да ми се гърчи и да си иска парите. Какви пари си иска? За какво да го връщам в отбора? Да продължи по същия начин. Трети път няма. Аз не се предавам лесно.
Който иска да дава пари, да заповяда", каза Крушарски.

Христо Колев: Отборът е в криза

"Когато съм бил добър и съм отстъпвал се е стигало до проблеми. Имаше напрежение в отбора и предчувствах, че ще паднем. Треньорът този път не е виновен и няма да се допусна да се спекулира с него. Ще проведем разговор с тарторите на отбора и ще се вдигнем. Ще се разберем и с феновете. Ще има санкции и за тях. По-миналата година съм платил 100 000 лева глоби. Разбирам се с феновете. Ботев ще ги бием в дербито. Дори и с юноши. Това го запомнете", завърши собственикът на "черно-белите"./ БТА