Наставникът на Септември София Христо Арангелов коментира предстоящия мач на тима срещу Славия от 12-ия кръг на Първа лига в предаването "Преди кръга" в ефира на DIEMA SPORT. Срещата е в събота от 15:00 часа и ще може да го проследите в ефира на NOVA SPORT. Тимът е с 8 поредни загуби.

"Трябва да благодаря на ръководството да взема отбора, ситуацията е трудна, моите помощници, ръководството също, но съм убеден, че имаме потенциала и качеството да преодолеем това негативно класиране и да излезем от ситуацията както подобава", коментира той.

"Още от Ботевград се познаваме, той беше и треньор, пълен професионалист във всяко едно отношение, играли сме заедно, той е отговорен човек, мога да разчитам на него", добави той по повод сътрудничеството си с Мариан Христов, който е негов помощник.

"В психологически план загубите тежат, футболистите имат потенциал, въпрос на време е да го разкрият. Продължаваме същия път, работим, всеки треньор си има виждания, ще се опитам да приложа моите виждания за футбол. Клубът иска да развива млади футболисти и таланти и да им се дава път, във всеки клуб може да се развиват по двама-трима млади състезатели. Искам да изградя стил на игра, това е моята цел, да има облик, приоритет ни е първенството, целта е да се спасим, да играем добре", добави още Арангелов.